Volg ons ook op:


Over de Haen

Dit uniek horeca etablissement bestaat uit vijf verschillende ruimtes die onderling zijn verbonden met elkaar. Kortweg vijf schitterende horeca gelegenheden onder één dak! Komt u voor de eerste maal onze zaak bezoeken dan zal het voor menigeen een waar labierint zijn, een “centrum” van (eet)cafés. 

Zoals u zult zien is het bijzonder uniek, daar het pand zich in het hartje van Venlo bevindt, pal tegenover een van Nederlands mooiste bouwwerken, het venloos stadhuis daterend uit 1598. 

Ons etablissement bestaat zoals gezegd uit 5 horeca gelegenheden geheel met een eigen identiteit en dus hun eigen knusse sfeer.

In den dorstigen Haen is iedere dag geopend vanaf 9:30 uur m.u.v. zaterdag vanaf 09:00 uur en zondags vanaf 11:00 uur. (eerste kerstdag gesloten) Onze keuken is dagelijks geopend vanaf 11:30 uur tot 21:30 uur.

Het streven van onze keuken is een goede prijs/kwaliteit verhouding. Op onze a la carte kaart zult u bij ons geen zogenaamde culinaire hoogstandjes vinden. Wilt u echter met een groep komen dineren en geen gebruik willen maken van onze a la carte kaart dan, kunt u bij ons ook gebruik maken van speciale menu’s. Van eenvoudige drie gangen menu’s tot zeer uitgebreide culinaire 5 of 6 gangen menu’s. Dit is echter alleen mogelijk op reservering.